Recruiter bij Professional Partners

Jij krijgt het voor elkaar:
de juiste persoon op het goede moment op de werkplek die past.
Hij of zij heeft een geweldige tijd en de opdrachtgever is trots.

Het fascineert jou hoe verschillend mensen zijn.
Met wie je ook aan tafel zit, je ziet meer dan anderen. Jouw mensenkennis en zakelijk instinct komen goed van pas.
Of je nu mensen helpt van hun talent hun expertise te maken
of de juiste match maakt voor uitdagingen van opdrachtgevers.

Echt een mensenmens

Glashelder is jouw beeld van personen die bij Professional Partners passen. Met jouw intuïtie en creatieve aanpak vind en bereik je mensen. Jij weet: voor goede mensen is er altijd werk, zowel in het sociaal domein als in apotheken. Netwerken is jouw middle name. Want het gaat je niet om snelle successen, maar om meeleven, meehelpen en meevieren.

Mensenmens
Matchen

Matchen is fantastisch

Je hebt mensen aan te telefoon en aan je tafel. Je luistert naar ambities en dromen en adviseert over stappen. Je hoort over trends en vragen in de markt, en past je zoektocht daarop aan. Zodat je de juiste match kan maken.

Prik een datum, bel of app

We horen graag van jou!

Plan een afspraak Bel/app mij terug

Ons waarom

Alles wat wij doen draait uiteindelijk om één ding: zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek, op het juiste moment én met de juiste kennis en ervaring.

Ambitieus
Kenniskampioen
Flex
Open boek
Flexibele dienstverlener

Professional Partners ® is een flexibele HR-dienstverlener voor Overheid en Pharma.

Wie zich thuis voelt bij een organisatie presteert beter. Daarom besteden wij tijd en aandacht aan het écht leren kennen van mensen. Samen ontdekken we talent en onderzoeken we wat mensen motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Zo helpen we talenten verder, of ze nu aan het begin van hun carrière staan of al jarenlang ervaring hebben.

Recruiter Overheid of recuiter Pharma

Onze expertise beslaat 5 vakgebieden: Schulddienstverlening, WMO, Jeugd, Werk & Inkomen en Apothekersassistentie. Binnen deze vakgebieden helpen wij onze opdrachtgevers met het invullen van tijdelijke en vaste functies. Wij leiden nieuwe talenten op tot professionals. Voeren uitdagende en innovatieve projecten uit. En we zorgen ervoor dat in een snel veranderende wereld de kennis en vaardigheden van onze professionals, en die van onze opdrachtgevers, actueel blijven.
Hoe drink jij je koffie het liefst?

Plan een afspraak Bel/app mij terug