Young professional bij Professional Partners Pharma

Professional Partners Pharma is dé partner voor apotheken, starters en professionals in pharma. We zorgen voor een plek die past bij jouw ervaring en die aansluit bij wat jij van een fijne werkplek verwacht.

Als Young Professional en apothekersassistent van de toekomst voorzien wij je van trainingen, zoals: recepten afhandelen, geneesmiddelen bereiden, de medicijnvoorraad beheren, heldere voorlichting over werkingen en bijwerkingen, het omgaan met agressie in de apotheek en het voeren van een vertrouwelijk gesprek. Maar ook een specialistische basistraining poliklinische apotheek of een specialisme via CME-online. Het talent ontwikkelprogramma is er voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zodat jij er echt uitspringt tussen andere apothekersassistenten.

Lekker dichtbij huis werken

Ook al heb je een OV chipkaart, vertragingen en omleidingen zijn niemands hobby. Of files. Blegh!

Daarom hebben we Nederland opgesneden in 12 regio’s. Hierdoor beperken we jouw reistijd. Zodat je genoeg tijd hebt voor je favoriete serie of om te shoppen met je bff.

Jonge farmaceutische professionals
Apothekersassistent apotheek ziekenhuisapotheek

Je bent een mensenmens

Jij adviseert hele verschillende klanten in de apotheek over precies de goede medicatie en passende behandeling.

Dit vraagt van jou dat je met hele verschillende mensen en onverwachte situaties kunt omgaan. Je luistert goed en reageert kundig op vragen. En weet je het niet precies? Dan overleg je met de behandelaar en apotheker. Of met jouw contactpersoon bij Professional Partners.

Young Professional in de apotheek

Klanten aan jouw balie krijgen steengoed advies over het gebruik van medicijnen. Ook vertel je hen over werking en bijwerkingen en leg je klanten uit hoe ze de aanbevolen medicijnen het beste kunnen gebruiken en sterkt hun zelfvertrouwen. Precisie en aandacht zijn hierbij onmisbaar, want wat jij doet heeft direct invloed op het welzijn van jouw klanten. Dit is waarom je apothekersassistent bent, mensen helpen en zich goed laten voelen.

Plan een afspraak Bel mij terug

Zelfstandig zijn en teamwork tegelijk

Sommige geneesmiddelen, crèmes en zalven bereidt je zelf in de apotheek. Potjes, tubes, mengsels en berekeningen van hoeveelheden. Laat dat maar aan jou over. Ook heb je precies in de gaten welk medicijn hard gaat en hoeveel er nog op de plank staat. Jij neemt het initiatief om de voorraad aan te vullen en nieuwe medicijnen te bestellen, of pakt dit samen met jouw collega-apothekersassistenten op. Want zelfstandig werken gaat je goed af, maar samenwerken vindt je fijner.

Ambitieus
Kenniskampioen
Flex
Open boek
Adviseren over medicijnen MBO Apothekersassistent

Apotheek of ziekenhuisapotheek

Wat heeft jouw voorkeur? Werken in een zelfstandige apotheek, bij een bekende apothekersketen of in een specialistische ziekenhuisapotheek? We hebben een groot apothekersnetwerk dus er is altijd een goede plek voor jou!

Persoonlijke coaching

Je hebt jouw persoonlijke aanspreekpunt bij Professional Partners. Iemand die weet waar je over praat en die graag met je meedenkt. Omdat de praktijk in de apotheek net iets anders uitvalt dan dat je geleerd hebt tijdens jouw opleiding tot apothekersassistent. Of omdat jouw nieuwe kennis jouw apotheek beter kan maken en je wilt weten hoe je het aanpakt.

Plan een afspraak Bel mij terug