Flexibel werken bij Professional Partners Pharma

Professional Partners Pharma is dé partner voor apotheken, starters en professionals in pharma. We zorgen voor een plek die past bij jouw ervaring en die aansluit bij wat jij van een fijne werkplek verwacht.

Samen het verschil maken. Dat kan alleen door jou écht te leren kennen. Door talent te ontdekken. Door te onderzoeken wat jou motiveert om het beste uit jezelf te halen. Jou kansen te bieden om je te onderscheiden. Onze prioriteit, dat ben jij! Wij geven jou de ruimte om je te ontwikkelen. Alleen zo krijg je de juiste mensen op de juiste plek, op het juiste moment. Dat maakt ons wie wij zijn.

Bijbaan in de apotheek

Jij ziet jezelf al helemaal werken in de apotheek.

De ochtend voor jezelf met koffie, de middag mensen helpen in de apotheek. Of andersom.

gezondheidszorg verzekeraar detachering
flexibele apotheek projecten

Nieuwsgierig

Voor jouw bijbaan wil je niet te lang fietsen of op de scooter zitten.

Daarom hebben we Nederland verdeeld in 12 regio’s. Zodat je snel in de apotheek kunt zijn en snel weer thuis bent. Om te leren voor je toets, of om je Insta feed bij te werken.

Net zo flexibel als jij

We zijn bij Professional Partners nieuwsgierig naar wie jij bent. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Er is altijd iemand in jouw regio actief die je kunt bellen. Met prangende vragen of omdat je toch een paar uur beschikbaar hebt om aan de slag te gaan in de apotheek. Een professional in pharma die net zo flexibel is als jij.

Plan een afspraak Bel mij terug

Volgend jaar willen we bij Professional Partners zelfs zo ver gaan dat je ’s middags aan de slag kan in een apotheek die het ons ’s morgens gevraagd heeft. Geef dus vooral door wanneer je beschikbaar bent als apothekersassistent.

Ambitieus
Kenniskampioen
Flex
Open boek
pharmacie starters MBO medisch

Werken wanneer je wilt

Wil jij graag je eerste carrièrestap zetten binnen de pharmacie? Bij ons krijg je een vliegende start door training en persoonlijke begeleiding. Wij trainen je om aan de slag te gaan in de apotheek. Bovendien begeleiden we je persoonlijk om jouw carrière als apotheekprofessional te starten. Heel flexibel, want bij Professional Partners Pharma Flex bepaal je zelf wanneer je werkt. Je krijgt een uitstekende beloning, doet werkervaring op en bouwt aan een stevig netwerk in de wereld van apotheken. Wil je na je studie doorgroeien tot (Young) Professional in pharma? Geen punt.

Neem contact op

Zet je eerste carriérestap in de pharmacie. Wij zijn benieuwd wat je kan. Neem contact met ons op.

Plan een afspraak Bel mij terug