Ervaren professional bij Professional Partners Pharma

Professional Partners Pharma is dé partner voor apotheken, starters en professionals in pharma. We zorgen voor een plek die past bij jouw ervaring en die aansluit bij wat jij van een fijne werkplek verwacht.

Wil je maximaal 30 minuten woon-werkverkeer? Weten hoe je pensioen geregeld is of lekker vaak op vakantie? Laat het ons vooral weten, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

Afwisselend werk houdt je scherp

Jij houdt van afwisselend werk. Soms verstrek je recepten of herhaalrecepten in de openbare apotheek.

Dezelfde week komen patiënten van de poli direct naar jou in de poliapotheek, voor medicatie bij kanker, oncolytica, of medicijnen bij het zwanger worden, IVF. In de klinische apotheek doe je medicatie verificatie.Je vraagt mensen welke medicijnen ze gebruiken voordat ze opgenomen worden voor behandeling. Deze grote verschillen tussen de openbare apotheek, poliklinische apotheek en de klinische apotheek maken jouw werk afwisselend.

senior apothekersassistent pharma
poliapotheek verenigingen apothekers

Openbare en poliklinische apotheken

Openbare apotheken, verenigingen van apothekers en (poli)klinische apotheken. Jij bent welkom.

Ketens van apotheken zoals BENU en Medsen kunnen leren van ervaren apothekersassistenten zoals jij. En ook verenigingen van apothekers en apotheken in ziekenhuizen in jouw regio staan sterker als jij er bent. Omdat jij nu eenmaal als beste weet hoe mensen geholpen willen worden in de apotheek.

Verrassende projecten

Wist je dat ook zorgverzekeraars graag willen leren van jouw praktijkervaring? Jij kent patienten, jij hebt behandelingen van dichtbij gezien en kent parmaceutische praktijk als geen ander. Zowel de standaarden als de uitzonderingen. Je weet wanneer en hoe mensen hun medicijnen of behandelingen declareren. Daar kun je een zorgverzekeraar over adviseren. Ook aanbieders van Apotheek Informatie Systemen, ook wel AIS, horen graag hoe ze hun systeem het beste kunnen inrichten voor de apothekersassistenten die met het AIS werken.

Plan een afspraak Bel mij terug

Sparren met een professional in pharma

Bij Professional Partners willen we jou kennen. Om je te kunnen detacheren op de plekken die het beste bij jou passen. Bij Professional Partners heb je altijd een pharma professional binnen handbereik met wie je kunt sparren en ervaringen kunt uitwisselen. Omdat jij ziet hoe het leuker kan in de apotheek.

Ambitieus
Kenniskampioen
Flex
Open boek
Apothekerswerk dichtbij huis

Werken bij apotheken dichtbij

Omdat we weten hoe vervelend files zijn, hebben we Nederland ingedeeld in 12 regio’s. Hierdoor beperken we jouw reistijd zodat je ’s avonds uit eten kunt met vrienden of naar een concert met familie, of verder kunt lezen in dat spannende boek.

Onze koffie is vers en de deur staat voor je open

Omdat we jou, ervaren apothekersassistent, graag willen leren kennen!

Plan een afspraak Bel mij terug