EXCELLEREN ALS

Ervaren professional

Zoek vacature

Vind jouw nieuwe uitdaging

Werk met inhoud

Omdat je het belangrijk vindt om werk te doen dat aansluit bij jouw idealen in pharma.

Positieve werksfeer

Die apotheken waar jij je thuis voelt. Die vinden we voor je. Want daar ben jij op je best.

Dichtbij huis

De tijd van ellendige files en vertragingen is voorbij. Jij werkt voortaan dichtbij huis.

Ervaren professional bij Professional Partners Pharma

Professional Partners Pharma is dé partner voor apotheken, starters en professionals in pharma. We zorgen voor een plek die past bij jouw ervaring en die aansluit bij wat jij van een fijne werkplek verwacht.

Wil je maximaal 30 minuten woon-werkverkeer? Weten hoe je pensioen geregeld is of lekker vaak op vakantie? Laat het ons vooral weten, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!

Openbare en poliklinische apotheken, alles is mogelijk.

In openbare- en (poli)klinische apotheken, maar ook in ziekenhuis- of instellingsapotheken, bieden wij je een werkplek die bij jou past!  Een werkplek die perfect aansluit bij jouw kennis en ervaring en die jou waarschijnlijk meer te bieden heeft dan je in eerste instantie had verwacht. Wij gaan voor de perfecte "match" want samen kunnen we het verschil maken.

Ondanks de grote verscheidenheid en diversiteit van apotheken, streven wij altijd naar een "win-win" situatie. Door van beide kanten kennis, kunde en ervaring te delen kan je groeien, zowel jij als individu maar ook de apotheek als organisatie.

Er wordt rekening gehouden met wat jij belangrijk vindt in je werk

Afwisselend werk? Ja zeker!

Jij houdt van afwisselend werk. Het ene moment verstrek je medicatie op recept in de (openbare) apotheek en adviseer je een diversiteit aan klanten over de juiste inname daarvan en geef je passende voorlichting. Het andere moment controleer je de klaargezette medicatie voordat het afgehaald of bezorgd kan worden.

In dezelfde week kan het voorkomen dat je in een poliklinische apotheek werkt en komen patiënten direct na de poliafspraak naar jou in de poliklinische apotheek, voor reguliere medicatie of voor medicatie dat valt onder de ziekenhuis verplaatste zorg. Sommige poliklinische apotheken doen ook opname- en/of ontslaggesprekken, terwijl dit in andere ziekenhuizen weer valt onder de klinische farmacie.

In zo'n klinische apotheek zijn er diverse taken die het werk afwisselend maken. Je vraagt mensen welke medicijnen ze gebruiken voordat ze opgenomen of ontslagen worden of je accordeert of bereidt de medicijnen die een patiënt gebruikt bij zijn/haar behandeling. In sommige (grote) ziekenhuizen ben je werkzaam op een Satelliet-apotheek of Depotheek (kleine apotheekjes op de afdelingen)

Zoals je ziet is er een grote variëteit aan werkzaamheden in een openbare-, poliklinische- of klinische apotheek, maar het is juist die verscheidenheid die jouw werk zo afwisselend maakt en……die afwisseling kunnen wij jou bieden!

Er is altijd een match tussen professional en opdrachtgever
}