Young Professional Overheid bij Professional Partners

Wij detacheren Young Professionals in de sectoren schuldhulpverlening,
WMO, participatie en jeugdzorg.

Of je nu je tweede stap zet in de WMO, of verder wilt adviseren over jeugd, schulden of participatie. Jij maakt het verschil. En wij willen verschil maken voor jou. Met persoonlijke coaching en interessante trainingen. Door je in teams te detacheren waarin je echt kunt uitblinken. Verder helpen wij jou bij het opbouwen van een supersterk netwerk. Bel, mail of app ons voor de vliegende start van jouw loopbaan!

Jij gaat voluit waar anderen stoppen

Het is misschien niet helemaal de juiste term: Young Professional.

Het gaat ons namelijk niet om je leeftijd maar om wie jij bent als persoon en waar je als professional heen wilt. Als jij enthousiast wordt van persoonlijke ontwikkeling en een frisse kijk hebt op pittige onderwerpen als eenzaamheid, kwetsbaarheid en participatie. Als jij vol wilt gaan waar anderen afhaken en bruist van de nieuwe kennis en inzichten, dan willen we met je koffiedrinken. Meteen taart erbij?

Young professional yp starter overheid gemeente
Sociaal domein jeugd wmo participatie schuld

Jij wordt in 1 jaar de go-to expert

In 1 jaar leiden we je op tot de go-to expert in het sociaal domein.

We zorgen voor vaardigheidstrainingen en voor vakinhoudelijke workshops. Zoals een training omgaan met kwetsbare doelgroepen. Want of je nu in de jeugdhulpverlening actief bent of mensen steunt die uit de schulden willen komen, kwetsbaarheid kom je tegen.

Net even anders netwerken

Tijdens dit jaar ontmoet je professionals uit andere delen van het land en uit andere delen van het sociaal domein. Een super kans om te netwerken. En om geïnspireerd te raken door mensen die dingen net even anders aanpakken.

Plan een afspraak Bel mij terug

Kennis, kunde en confetti

Professional Partners schuift geen CV’s en ziet jou niet als nummer. We willen weten wie jij bent en waar jij heen wilt. Het liefst ook nog waarom. Zodat we jou van de juiste kennis, kunde en kleur confetti kunnen voorzien om je daar te brengen. We lopen een jaar lang samen op en steunen je in de gave en uitdagende dingen die je tegenkomt in het sociaal domein. En dat is nog maar het begin.

Ambitieus
Kenniskampioen
Flex
Open boek
jaarprogramma vliegende start overheid

Trots terugkijken en dan verder

Aan het einde van het Young Professional programma kijk je terug. En dan ben je trots op jezelf. Wat een jaar! Zin in? Bel of app ons dan. Onze hand is al uitgestoken.

Overrompel ons met je skills!

Mooi! Klik dan snel hier en prik een datum in onze agenda voor een bakkie en je pitch.

Plan een afspraak Bel mij terug