Bepaal je eigen arbeidsvoorwaarden

Denken in hokjes, daar doen wij niet aan. Wij zijn een tikkeltje tegendraads.
Daarom kies je bij Professional Partners je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden:

Jouw salarisindicatie, daar doen wij een schepje bovenop. En we zijn er voor jou op mooie en in moeilijke momenten. Want het leven is niet alleen maar mooi. Dat weet jij als WMO adviseur uit eigen ervaring. Wil je meer tijd met je partner en kinderen doorbrengen? Neem dan lekker alle schoolvakanties vrij. Zit je meer te wachten op een breinboost? Dan ga je voor de inhoudelijke masterclasses, praktische workshops of persoonlijke coaching. Of je ontwikkelt zelf de training die je altijd al hebt willen volgen...

Wij zijn Professional Partners®
Talent, Motivatie & Expertise

Bepaal het lekker zelf

Hoe je te werk gaat, dat heb je zelf in de hand. Wij vertrouwen op jouw expertise en zelfstandigheid.

Jij weet wat je moet doen en dat doe je op jouw manier. Uiteraard in afstemming met de desbetreffende gemeenten. Je hebt geen begeleiding nodig, maar als je dat wilt zijn wij er voor je.

hulpverlening overheid WMO advies
wet maatschappelijke ondersteuning gemeente

Genoeg afwisseling, altijd uitdagend

Jouw werk bestaat uit afwisselende, uitdagende projecten.

Uiteraard sluit het perfect aan bij jouw werkervaring en persoonlijkheid. Samen met een team van jonge, gemotiveerde professionals maak je steeds weer het verschil. We zorgen ervoor dat je je geen dag verveelt!

Overtuigd?

Jij weet genoeg. Dit is wat je wilt. Tijd om kennis te maken dus. Neem het heft in handen en plan meteen een afspraak of zet ons aan het werk, dan bellen wij jou!

Plan een afspraak Bel mij terug

Vertel op, wie ben jij?

Je weet nu wat we jou te bieden hebben en hoe ons dna eruit ziet. Herken je jezelf hierin? Wij willen jou leren kennen dus, vertel op!

Ambitieus
Kenniskampioen
Flex
Open boek
WMO expert werken met je hart

Haal alles uit de kast

Alleen zo kunnen we jouw talent koppelen aan de juiste baan in het sociaal domein. Wij willen onderzoeken wat jou motiveert om het beste uit jezelf te halen. Jouw talent ontdekken. Starter of jarenlange ervaring, dat maakt niet uit. Onze prioriteit, dat ben jij. Wij geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Hoogste tijd om jou te leren kennen

Wat doe je? Maak jij een afspraak of bellen wij jou terug? Laat van je horen, we zien je snel!

Plan een afspraak Bel mij terug