Hier wil je werken

Denken in hokjes, daar doen wij niet aan.
Wij zijn een tikkeltje tegendraads. Wij denken ‘out of the box’, houden van echt en oprecht. Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, naar wie jij bent.

Als jij plezier hebt in je werk, dan zijn wij ook tevreden. Alleen dan, als jij ongekend goed op je plek zit maken we samen het verschil. Want werk is meer dan van 9-5 en binnen de lijntjes kleuren. Haal alles eruit wat erin zit.

Wij zijn Professional Partners®
Talent, Motivatie & Expertise

Hoe snel wil jij groeien in je werk?

Ben je starter en wil je zo snel mogelijk groeien en meer verdienen?

Begin via ons Young Professional Programma. Binnen 6 maanden ben je in het bezit van een vast contract en je eerste salarisverhoging. Die lease auto? Die krijg je natuurlijk bij de start van het programma al! Groeikansen zijn groot, hoe snel je wilt gaan heb je zelf in de hand. Wij houden je wel bij.

jeugdhulpverlening consulent gemeente adviseur
kinderen jongeren gemeente adviseur jeugd

Genoeg afwisseling, altijd uitdagend

Jouw werk bestaat uit afwisselende, uitdagende projecten.

Uiteraard sluit het perfect aan bij jouw werkervaring en persoonlijkheid. Samen met een team van jonge, gemotiveerde professionals maak je steeds weer het verschil. We zorgen ervoor dat je je geen dag verveelt!

Overtuigd?

Jij weet genoeg. Dit is wat je wilt. Tijd om kennis te maken dus. Neem het heft in handen en plan meteen een afspraak of zet ons aan het werk, dan bellen wij jou!

Plan een afspraak Bel mij terug

Haal alles uit de kast

Alleen zo kunnen we jouw talent koppelen aan de juiste baan in het sociaal domein. Wij willen onderzoeken wat jou motiveert om het beste uit jezelf te halen. Jouw talent ontdekken. Starter of jarenlange ervaring, dat maakt niet uit. Onze prioriteit, dat ben jij. Wij geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Ambitieus
Kenniskampioen
Flex
Open boek
hulpverlening overheid jeugdhulp advies

Quote

Alleen zo krijg je de juiste mensen op de juiste plek, op het juiste moment. Dat maakt ons wie wij zijn.

Hoogste tijd om jou te leren kennen!

Wat doe je? Maak jij een afspraak of bellen wij jou terug? Laat van je horen, we zien je snel!

Plan een afspraak Bel mij terug