Maatschappelijk relevante bijbaan bij Professional Partners Flex

Wij detacheren geen vakkenvullers en cassières
Wij detacheren studenten en net afgestudeerden.

Betrokken slimmeriken die zichzelf in de toekomst bij de overheid zien werken. Die zin hebben in zinvol werk. Waar ze op de fiets naartoe kunnen. Direct uit de les, of na het sporten.

Lekker bijverdienen na(ast) je studie

Als tweedejaars student of derdejaars student wil je niet alleen lekker bijverdienen naast je studie.

Want je bent slim en weet hoe het beter kan in jouw stad. En dat dienstverlening begint met een goed gesprek. Je wilt een bijbaan die zin heeft en werken wanneer het jou uitkomt. Plus een upgrade van je banksaldo. Na je hoorcollege, of in die rustige week tussen de trimesters.

Bijverdienen als student starter overheid
Werkervaring opdoen in het sociaal domein overheid

Binnenkomen zonder werkervaring

Irritant dat alle vacatures om 2 jaar werkervaring vragen.

Wij helpen jou aan deze ervaring. Bij Professional Partners trainen we jou in de eerstelijns dienstverlening bij gemeenten. Rijbewijs verloren? Jij helpt ze aan een nieuw roze kaartje. Of vertelt hoe ze hun paspoort verlengen.

Laat van je horen

Als je HBO-student, WO-student of net afgestudeerd bent. En je zin hebt om vanaf 16 uur per week aan de bak te gaan bij de overheid. Lekker op de fiets naar je bijbaan. Als je een nachtbraker bent en overdag wilt bijverdienen. Als je spaart voor een wereldreis in een tussenjaar. Of als je denkt aan het zwarte gat na je studie. Als je wilt opvallen bij werkgevers en het verschil gaat maken.

Plan een afspraak Bel mij terug

Van bijbaan naar eerste carrière stap

Verander je bijbaan in je eerste carrièrestap bij de overheid. Kwestie van meedoen met het Young Professional programma van Professional Partners. Wij laten je alle hoeken van het sociaal domein zien: werk en inkomen, schuldhulpverlening, WMO en jeugd. Door training en persoonlijke coaching ben jij straks de baas van jouw domein.

Ambitieus
Kenniskampioen
Flex
Open boek
Topwerkgever flexibel werk

Samen het verschil maken

Dat kan alleen door jou écht te leren kennen. Door talent te ontdekken. Door te onderzoeken wat jou motiveert om het beste uit jezelf te halen. Jou kansen te bieden om je te onderscheiden. Onze prioriteit, dat ben jij! Wij geven jou de ruimte om je te ontwikkelen. Alleen zo krijg je de juiste mensen op de juiste plek, op het juiste moment. Dat maakt ons wie wij zijn.

Overrompel ons met je skills!

Mooi! Klik dan snel hier en prik een datum in onze agenda voor een bakkie en je pitch.

Plan een afspraak Bel mij terug